perjantai 23. elokuuta 2013

Uusi yritys

No niin, nyt kyllä vähän hävettää! Aloitin tämän blogin iloa, ideoita ja intoa täynnä, mutta kirjoittelu tyssäsikin heti alkuunsa. Arki on ollut koko kevään ja kesän hyvin hektistä erinäisistä syistä, mutta nyt olen back in business for real!

Nyt toisaalta kirjoittelu tuntuu mukavemmaltakin, kun pyörät lähtee ensi viikolla suunnitelmien suhteen tosissaan pyörimään. Ensi viikon keskiviikkona aloitan siis aikuislukion. Jännittää kyllä tosi paljon, kun en ole ollut koulun penkillä vuosiin, enkä nyt äitiyslomalla ole joutunut käyttämään aivojani sitten yhtään.

Alkuperäiseen suunnitelmaani kuului, että suorittaisin lukion kahdessa vuodessa, jonka jälkeen sitten nopealla tahdilla kauppakorkeaan sisälle. Nyt kuitenkin olen pyöritellyt kurssivalintoja ja suunnitelmia, sekä tavannut opinto-ohjaajan ja koska otan matematiikan pitkänä ja aloutan uuden kielen, saksan, niin kolmelle vuodelle opiskelu väkisinkin menee. Se ei kuitenkaan haittaa, koska minulle on nyt tärkeää suorittaa yksi asia kerrallaan "alta pois" ja kunnolla, eikä vähän sinne päin.

Päätin nyt, että blogini painottuu ainakin tällä hetkellä pääosin opiskeluun, toki toteutan muitakin haaveitani samalla ja pyrkimys on aina eteenpäin elämän joka saralla, mutta en halua tästä liian sekavaa sekametelisoppaa kuitenkaan. Tervetuloa siis mukaan seuraamaan kivistö tietäni yliopistoon ja uraa luomaan, ja siinä sivussa toki muitakin projektejani! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti